Jeg baker de sprøeste og tynneste krumkaker som er uten egg og melk.
♥ Kjempegode ♥
Denne oppskriften fikk jeg fra en av mine kunder på jobben,
da jeg fortalte om min sønn som har allergi mot egg og melk.
Jeg bakte de første gang i fjor og suksessen fortsetter i år også.
Allergivennlige kaker gjør mine barn veldig glade :)
♥Glade barn, glad mamma♥
Jeg bakte de første gang i fjor og suksessen fortsetter i år også.
Allergivennlige kaker gjør mine barn veldig glade :)
♥Glade barn, glad mamma♥
Ingredienser:
150 g margarin uten melk
1 dl hvetemel
1 dl potetmel
1 dl sukker
1/2 dl havremelk
1/2 dl vann
Fremgangsmåte:
Rør smør og sukker hvitt. Ha i melk og vann. Sikt deretter potetmel og hvetemel, rør deigen og la den hvile en stund (ca. 30 min.) før kakene stekes.
Bruk en barneskje pr.kake i krumkakejern
Rull krumkakene eller legg de over et glass eller kopp for å forme små kopper som man kan fylle med hva man skulle ønske :)
Ps. Krumkakene bør oppbevares på et tørt sted i en tett kakeboks.
Monica
Gleder meg til å prøve krumkakene.. Det er mye allergi i familien, og vil gjerne lage mat mm som alle kan spise.
SvarSlett