- 4 dl hvetemel
- 1/2 ts salt
- 2 ts sukker
- 2 ts bakepulver
- 5 ss smør eller olje (Olivenolje gir ekstra god smak eller bruk nøytral olje som f.eks solsikkeolje)
- 1,5 dl vann
- 1 ts Timian
- 1 ts Basilikum
FREMGANGSMÅTE:
Bland sammen det tørre. Smuldre i smøret, brukes olje tilsett den sammen med vann. Tilsett vann og rør sammen til en glatt, ikke for klissete deig. Sprinkle litt olje på deigen og legg den i en brødpose eller zip-lock pose.
Spikk pinner og tvinn deigen rundt pinnene eller tre pølser på pinnen og tvinn deig rundt pølsene.
Stek over glørne, åpen ild gir svartbrent brød.
Tips: .
Spikk pinner og tvinn deigen rundt pinnene eller tre pølser på pinnen og tvinn deig rundt pølsene.
Stek over glørne, åpen ild gir svartbrent brød.
Tips: .
Når du tvinner deigen rundt pinnen, pass på så den ikke er for tykk. Da tar det veldig lang tid før den blir gjennomstekt.
Takk for oppskriften den ga oss inspirasjon til å lage pinnebrød video http://youtu.be/CB8YpHGGbVU
SvarSlettHilsen oss fra
Minituren Friluftsliv for barn
http://minituren.blogspot.no/