Ingredienser:
3 dl soya topping cream (eller vanlig kremfløte for de som kan spise det)
2 beger med soy youghurt (eller vanlig youghurt)
6 frosne jordbær
3-4 ss sukker
Fremgangsmåte:
Pisk kremen sammen med 1-2 ss sukker, rør inn youghurten, knus jorbærene sammen med 2 ss sukker i en mikser, ha dette i kremen og rør om. Hell røren over i former og frys ned.
Sønnen min liker ikke Tofu line sin iskrem som er melkefri, men denne elsker han :)
3 dl soya topping cream (eller vanlig kremfløte for de som kan spise det)
2 beger med soy youghurt (eller vanlig youghurt)
6 frosne jordbær
3-4 ss sukker
Fremgangsmåte:
Pisk kremen sammen med 1-2 ss sukker, rør inn youghurten, knus jorbærene sammen med 2 ss sukker i en mikser, ha dette i kremen og rør om. Hell røren over i former og frys ned.
Sønnen min liker ikke Tofu line sin iskrem som er melkefri, men denne elsker han :)
Fin side, jeg kom på denne siden igår via I-padden.Så nå ser jeg du har mange oppskrifter som jeg skal prøve. Jeg er veldig allergisk for egg og melk går heller ikke bra i lengden, så dette gleder jeg meg til.
SvarSlettHilsen Lovise