Bland dette i en stor bolle:
4,5 dl Mel
0,75 dl sukker
2 1/2 ts bakepulver
1/2 ts salt
1/8 ts natron
Bland dette i en liten bolle:
1 1/2 ss olje
1 1/2 ss vann
1 ts bakepulver
Deretter tilsetter du 2 dl eplejuice og
0,75 dl solsikkeolje
Bland alt oppi den tørre blandingen
Rør godt om og fyll hver muffinsform 2/3 full. Stekes i ca. 15 min på 200 grader midt i ovnen. (krem.no)
Sett ovnen på 225 grader Ca. 9 stk. Stekes midt i ovnen i 15-20 minutter
Ingredienser:
3 dl hvetemel 1 1/2 ts bakepulver 1 1/2 dl sukker 75 g melkefri margarin (soft soya, blå pakke) 1 1/2 dl eplejuice 1 eple Musli Kanel og perlesukker
Fremgangsmåte:
Bland alt det tørre i en bolle og smuldre margarin. Tilsett litt og litt eplejuice og rør forsiktig. Fyll formene.
Skrell eple, skjær det i båter og dytt ned i røra. Dryss over musli, strø med kanel og perlesukker.
Bland dette i en stor bolle:
4,5 dl Mel
0,75 dl sukker
2 1/2 ts bakepulver
1/2 ts salt
1/8 ts natron
Bland dette i en liten bolle:
1 1/2 ss olje
1 1/2 ss vann
1 ts bakepulver
Deretter tilsetter du 2 dl eplejuice og
0,75 dl solsikkeolje
Bland alt oppi den tørre blandingen
Rør godt om og fyll hver muffinsform 2/3 full.
4,5 dl Mel
0,75 dl sukker
2 1/2 ts bakepulver
1/2 ts salt
1/8 ts natron
Bland dette i en liten bolle:
1 1/2 ss olje
1 1/2 ss vann
1 ts bakepulver
Deretter tilsetter du 2 dl eplejuice og
0,75 dl solsikkeolje
Bland alt oppi den tørre blandingen
Rør godt om og fyll hver muffinsform 2/3 full.
Stekes i ca. 15 min på 200 grader midt i ovnen.
Bland alt det tørre i en bolle og smuldre margarin. Tilsett litt og litt eplejuice og rør forsiktig. Fyll formene.
Skrell eple, skjær det i båter og dytt ned i røra. Dryss over musli, strø med kanel og perlesukker.