lørdag 15. september 2012

Svin indrefilét surret i bacon m/ soppsaus







Skjær opp svin indrefilét i biter og surr inn i bacon.
Stek bitene i stekepanne til du får en stekeskorpe.
Deretter la jeg bitene i en ildfast form og satte den midt i ovnen på 275 grader i ca 10min.

Soppsaus:

200 g sopp
1 ss smør
3-4 sjalottløk 
3 dl matfløte
salt og pepper
frisk timian

Skjær soppen i båter og fres gyllenbrun i smør sammen med finhakket løk.
 Tilsett fløte, kok opp og la sausen trekke ved svak varme i 5-6 min, til den begynner å tykne. 
Smak til med pepper, salt og frisk timian.

Servért med stekt maiskolbe evt. rosenkål.
Pynt med et par grener med rosmarin og timian. 





Smaklig måltid!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar