fredag 3. mai 2013

Hjemmelagde Fiskekaker uten egg og melk





Barnas favoritt


Oppskriften gir ca. 10 små fiskekaker

Ingredienser:
2 ferske fiskefilé (jeg bruker torsk)
1 fedd med hvitløk
2 ss rapsolje
2 ss havre/rismelk
1/2 revet potet
1/2 revet gulrot
en klype salt og pepper
Brødsmuler/ griljermel

Fremgangsmåte:
Del fisken i biter, ha i grønnsakene sammen med resten av ingrediensene i en blender og kjør til det blir en fast og fin farse. 
Bruk en teskje for å lage små boller eller kaker.
Dypp gjerne skjeen i et glass med vann så farsen ikke fester seg så lett i hendene. Legg kakene på et fat med brødsmuler eller griljermel og vend. Stek i olje på sterk varme ca. 1 minutt på hver side.


Velbekomme!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar