mandag 12. mars 2012

Takk til alle bloggere!
Det er morgenstund, tid for frokost og KAFFE 
Tiden for å legge ut nytt innlegg til bloggen ;)
Stort sett gjør jeg klart neste dags innlegg på kvelden. På dagen pusler jeg gjerne med småting(hobbyverksted) og tar bilder, om vi ikke er ute på farten, gjør husarbeid eller jeg leker med minstemann....I den blomstrete kurven min oppholder jeg det meste av hobbystæsj. Jeg har en tendens til å bruke hele bordflaten på spisebordet, for så å samle alt på enden når jeg er ferdig. Det var da jeg kom til å tenke på denne søte kurven, som jeg fikk av moren til bestevenninnen min. Vips så ble det mye ryddigere.
Flere ganger har jeg fått spørsmålet "Hvordan har du tid til å blogge? ". Som jeg alltid svarer, jeg ser svært lite tv midt i uken. Det eneste jeg følger med på er Frustrerte fruer, noen ganger ser jeg på 4 stjerners middag, herlige hjem eller tid for hjem, hvis jeg har tid....men jeg bruker som oftest mac´n istedenfor tv. Og her sitter jeg å skriver.
Alle som blogger vet at blogging er en hobby og et fristed, for å dele ideér og hva man enn skulle ønske å dele med andre. Det er opptil hver enkelt å velge om man vil lese dette, eller ikke.
Jeg bruker siden min like mye som en dagbok.
Jeg bruker tiden foran skjermen om morgenen istedenfor morgenavisen. Jeg kan sitte her ved spisebordet å følge med på lillegullet som har spist ferdig, leker på gulvet og drar ut alt fra de nederste skuffene i tvbenken, eller så triller han rundt i stolen sin. "Tittei" tjhihi...
Jeg har ihvertfall tid til blogging nå som jeg er hjemme med minsteprinsen vår, men hvem vet hva jeg får tid til når jeg begynner å jobbe igjen???

HA EN SUPER DAG OG TUSEN TAKK TIL ALLE SOM BLOGGER!

 DET ER SÅ MANGE KREATIVE SJELER DER UTE. JEG ELSKER INTERIØR, FOTO, MAT, MOTER OG TRENDER... JEG BLIR VELDIG INSPIRERT AV ANDRES BLOGGER.

♥   HURRA   
     
Ny uke med nye muligheter!
               

2 kommentarer: