Fredag kveld var det julebord med jentene og da stod det tapas på menyen. Alle tar med seg litt hver.
Her er mine brett:
Daddel surret i bacon: Skjær ut stenen i daddelen, surr 1/2 skive bacon rundt og fest med cocktailsticks (eller tannpirker uten smak). Legg på et brett med bakepapir og stek på 250 grader varmluft i ca.10 min, følg med.
Sylte med sviske: Veldig godt med ribbe også, men det får vi gjøre i romjulen om det skulle bli noe igjen av ribben ;)
Daddel med edamer: Skjær daddelen i to og ta ut stenen, fyll med biter av edamer.
Sprø kjeks eller bruschetta med brie og fiken
Her er mine brett:
Sylte med sviske: Veldig godt med ribbe også, men det får vi gjøre i romjulen om det skulle bli noe igjen av ribben ;)
Sprø kjeks eller bruschetta med brie og fiken
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar