Sider
- Start
- Middagsretter u/egg og melk (Rettet mot barn)
- Pinnebrød m/urter
- Hjemmelaget Knekkebrød
- Lynet McQueen Kake u/ egg og melk
- Cupcakes u/egg og melk
- Fastelavensboller u/egg og melk
- Boller, Müsliboller og Kokosboller u/egg og melk
- Hjemmelaget youghurtis u/egg og melk
- Smoothie´s
- Supper
- Frittata og ruccola salat med bønner og linser
- Moussaka
- Sunnere alternativ til taco - Chilligryte
- Fyllt Paprika, sunt og godt!
- Lag egen Ravioli Al Ragu Toscana
- Fondue-Ostefondue
- Juletapas - Krumkaker og Pepperkaker u/egg og melk
- Rød karrisuppe og Rekesnack/Prawn crackers
- Salma-sashimi, Russisk kaviar og Kamskjell m/tilbehør
- Vindaye & Honey Kylling med frityrstekte rotgrønnsaker
torsdag 1. september 2011
Supergode kokosboller
2 dl Havregryn
2 dl Kokosmasse
1/2 dl sukker
2 ss kakaopulver
1 ts vaniljesukker
50g melkefri margarin (soft soya blå)
ca. 2-5 ss kaffe
Bland havregryn, kokos og sukker
sikt kakao og vaniljesukker i og rør.
Rør romtemperert margarin med kaffen og ha i
den tørre blandingen.
Elt dette sammen til alt er jevnt fordelt.
Rull kuler i kokos eller kakestrøssel og sett til
avkjøling i kjøleskapet.
Kan oppbevares i en boks med lokk
Det fine er at det tar kun ca. 1/2 time å lage disse :)
(idé fra voksentoppens allergikokebok)
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar