Sider
- Start
- Middagsretter u/egg og melk (Rettet mot barn)
- Pinnebrød m/urter
- Hjemmelaget Knekkebrød
- Lynet McQueen Kake u/ egg og melk
- Cupcakes u/egg og melk
- Fastelavensboller u/egg og melk
- Boller, Müsliboller og Kokosboller u/egg og melk
- Hjemmelaget youghurtis u/egg og melk
- Smoothie´s
- Supper
- Frittata og ruccola salat med bønner og linser
- Moussaka
- Sunnere alternativ til taco - Chilligryte
- Fyllt Paprika, sunt og godt!
- Lag egen Ravioli Al Ragu Toscana
- Fondue-Ostefondue
- Juletapas - Krumkaker og Pepperkaker u/egg og melk
- Rød karrisuppe og Rekesnack/Prawn crackers
- Salma-sashimi, Russisk kaviar og Kamskjell m/tilbehør
- Vindaye & Honey Kylling med frityrstekte rotgrønnsaker
onsdag 24. august 2011
Sunt, enkelt og kjempegodt med salma
Ingredienser: 200 g salma
1 bunt asparges
3 vårløk
Blandet salat
1 Lime
Litt olivenolje
Pinjekjerner
Kok aspargesen i lettsaltet vann ca.4min. Avkjøl. Hakk vårløken. Rist pinjekjernene i tørr panne.Skjær Salma laksen i tynneskiver.
Legg dette på et fat eller tallerken og hell over blanding av lime og olivenolje.
La dette trekke i ca 30min. til salma´n blir marinert.
Serveres sammen med pasta eller godt brød (Bruk gjerne fullkornspasta eller rugbrød)
Blue Dragons Naturally Brewed soya sauce er kjempegod å ha over.
Denne retten serverte jeg min aller beste venninne og svigermor i går til middag og det falt veldig i smak:)
Og som Wenche på kjøkkenet i God Morgen Norge sier: Håper det smaker, velbekomme!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar