onsdag 24. august 2011

Sunt, enkelt og kjempegodt med salma



Ingredienser:   200 g salma
                          1 bunt asparges
                          3 vårløk
                          Blandet salat
                          1 Lime
                          Litt olivenolje
                          Pinjekjerner

Kok aspargesen i lettsaltet vann ca.4min. Avkjøl. Hakk vårløken. Rist pinjekjernene i tørr panne.Skjær Salma laksen i tynneskiver.
Legg dette på et fat eller tallerken og hell over blanding av lime og olivenolje.
La dette trekke i ca 30min. til salma´n blir marinert.
Serveres sammen med pasta eller godt brød  (Bruk gjerne fullkornspasta eller rugbrød)
Blue Dragons Naturally Brewed soya sauce er kjempegod å ha over.


Denne retten serverte jeg min aller beste venninne og svigermor i går til middag og det falt veldig i smak:)
Og som Wenche på kjøkkenet i God Morgen Norge sier: Håper det smaker, velbekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar