onsdag 7. november 2012

Biff fyllt med prosciutto & camembert servert m/ Ratatouille







Biff stykker som bankes flate eller bruk kjøttdeig/karbonadedeig og klem flate runde stykker.
Legg på en skive med prosciutto/parma skinke og et passe stort stykke camember.
 Rull sammen og stek i stekepanne på middels til sterk varme i ca. 2minutter på hver side. (stek toppen først)
Kan også stekes i ovn.
Pynt med noen hele røde pepperkorn.


Ratatouille:

Aubergin, Løk, Tomater, Paprika, Squash, Hvitløk, Basilikum og Timian.

Hakk alt sammen (jeg brukte mezzaluna) med en stor kniv.
Fres alt sammen i en god mengde olivenolje og servér som siderett.
Enkelt og kjempegodt!


Dette var noe jeg lærte under oppholdet vårt i Toscana, og retten falt i godt smak :)



Monica


2 kommentarer:

  1. Åja, husker du det elskling. Det var veldig godt. Kanskje vi kan få det inn i helgemenyen. Hadde vært godt sammen med en av de gode røde vi har i hyllen

    SvarSlett