søndag 8. april 2012

Første døgn på Agricola La Valla - Toscana


Vi ankom Firenze flyplass i går ettermiddag med full bagasje og ingen barnetriller....håper de kommer snart. De ligger sikkert igjen i Munchen hvor vi mellomlandet.
Vi fikk hentet leiebilen og etter  tre kvarters kjøretur og en tur på butikken for å kjøpe litt mat og vin, så ankom vi huset. Apropos handling, vi kjøpte brød, oster, fersk pasta, vin, frukt og grønt osv....for en brøkdel av prisen prisen hjemme og sååå mye godt i butikkene :)
Det ble utforsking av området runde her i dag, selv om det regner litt innimellom så hindrer ikke det oss. Minstemann har hatt feber i dag og stort sett sengeliggende stakkars, det ble mye blåst og litt kaldt under mellomlandingen i går, over med buss frem og tilbake....men....han har kviknet litt til i løpet av dagen og håper han er bedre i morgen. Vi tok noen bilder i dag som jeg legger til :) Alle husene i området har et kunsterisk navn


 Utsikt rett på nedsiden av hagen vår


Vindruer på gården


Frukt og oliventrær

Nabo´n2 kommentarer:

 1. Åh, det der så virkelig deilig ut :)

  God bedring til minstemann som er syk. Håper at trillene kommer kjapt på plass.

  Kos dere masse

  Klemmer ifra snøfylte Lofoten

  SvarSlett
 2. Det så veldig fint og idyllisk ut! Får håpe dere får et minnerikt opphold. Nå er påskeeggene spist opp, så nå er det tilbake til hverdagen og speltbrød med makrell i tomat igjen. Dere får kose dere med italienske fristelser. Klem ;)

  SvarSlett