mandag 2. januar 2012

Nyttårsfeiring på fjelllet
Vi valgte i år å reise på hytta for å feire nyttår i stille og rolige omgivelser. Vi hadde jo håpet på snø, noe vi har lite av her i Oslo området.
Snøen kom derimot i følge med oss, for det hadde vært regnvær og mildt helt til vi kom. Det ble dessverre ingen skitur, men aking, graving og snømann laging ble det :)

Stjerneskudd var kjempestas :)
Det var overraskende mange som hadde valgt å feire nyttårsaften på hyttene sine. Fyrverkeri begynte i 18-tiden og helt til kl.24 hvor det var utrolig mange som fyrte opp fyrverkeriet sitt. Stemningsfullt og koselig.
Eldstemann på straks 3 år syntes det var veldig spennende da vi hadde vårt eget fyrverkeri kl.19.30 som vi tente opp. Det var veldig trygt så lenge han satt på armen til mamma.
Vi lagde snølykter og hadde stjerneskudd som var ekstra gøy.
Mannen min og jeg koset oss med kalkunbryst, waldorfsalat og champagne. Vi hadde på koseklær, spilte scrabble og så på kongelig varieté på tv etter at barna hadde sovnet.
Skikkelig småbarnsforeldre´s nyttårsfeiring ;)
Minsten sov seg igjennom alt, eldstemann derimot våknet av fyrverkeriet ved midtnatt og vi måtte stå å se på i vinduet til alt var ferdig. Jeg måtte legge meg i sengen hans da det var litt skummelt etter alt bråket. Da sovnet han med engang igjen og det gjorde mamma´n også ;)


Dette våknet vi til,  bilde tatt ut av soveromsvinduet.


SnømåkingUt på tur!

Ute på turen tok jeg noen naturbilder med den nye iphone´n min som jeg fikk til jul :)
Jeg ønsker meg egentlig et fotokurs og eget speilrefleks kamera. For tiden låner jeg mamma sitt kamera, tester ut og leker meg. Jeg syntes det er gøy å ta bilder, men har et ønske om litt mere forståelse med kamera. Uansett syntes jeg naturen er så vakker i seg selv og bildene ble fine de med mobilen ;)


GODT NYTT ÅR!

1 kommentar:

  1. Heia

    Høres ut som en perfekt nyttårsfeiring og det ser ut som at dere storkoste dere :)

    Godt nyttår til deg og dine

    Klem ifra Heidi

    SvarSlett