Ingredienser:
Olje til steking
Karbonadedeig
1 Løk
4 fedd hvitløk
1 Paprika
1 boks med mais
1 boks chillibønner eller kidneybønner
1 boks hermetiske tomater
1 ts chillipulver
1 ts cumin
Stek karbonadedeigen i olje i en stor kjele. Halvveis under stekingen har du i løk og hvitløk og steker videre. Ha deretter i hermetiske tomater og chillibønner/kidneybønner (forskjellen er bare hvor sterkt du liker den,uten chilli er for sarte ganer). Kutt opp paprika og ha i paprika´n og mais. La dette småkoke i ca.30 minutter.
Ha i chillikrydder og cumin.
Spiser man ikke opp alt så blir denne gryta bare bedre og bedre for hver gang du varmer den opp. Kan også fryses i posjoner.
Jeg serverte denne gangen med nachochips, og guacamole.
Chilligryte er kjempegodt med ris og frisk salat til også.
Guacamole:
2 Avocado, 1- 2 fedd hvitløk, press saften av en halv sitron, salt og pepper.
Et middagstips til uken!
Gratinert chilligryte med ost og nachochips. |
Olje til steking
Karbonadedeig
1 Løk
4 fedd hvitløk
1 Paprika
1 boks med mais
1 boks chillibønner eller kidneybønner
1 boks hermetiske tomater
1 ts chillipulver
1 ts cumin
Stek karbonadedeigen i olje i en stor kjele. Halvveis under stekingen har du i løk og hvitløk og steker videre. Ha deretter i hermetiske tomater og chillibønner/kidneybønner (forskjellen er bare hvor sterkt du liker den,uten chilli er for sarte ganer). Kutt opp paprika og ha i paprika´n og mais. La dette småkoke i ca.30 minutter.
Ha i chillikrydder og cumin.
Spiser man ikke opp alt så blir denne gryta bare bedre og bedre for hver gang du varmer den opp. Kan også fryses i posjoner.
Jeg serverte denne gangen med nachochips, og guacamole.
Chilligryte er kjempegodt med ris og frisk salat til også.
Guacamole:
2 Avocado, 1- 2 fedd hvitløk, press saften av en halv sitron, salt og pepper.
Et middagstips til uken!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar