tirsdag 19. mars 2013

Pølsesuppe



Hva er vel bedre enn hjemmelaget suppe,
det tar kanskje 5 minutter lengre tid å lage enn posesuppe....
Men det kan ikke i nærheten sammenlignes på smak.

Vi rydder og pakker til fotografering av leilighet og gjør klart til visninger,
da er det veldig kjekt med enkle middager innimellom.




Ingredienser:

2 liter vann
100ml. kjøttkraft/kalvefond
1 løk
2 gulrøtter
2 poteter
erter
8 wienerpølser 
(Gilde god og mager pølsene er uten melk)
salt og pepper
evt. litt revet parmasan på toppen

Slik gjør du:

Kok opp vann og kraften/fond. Kutt opp løk, gulrøtter og poteter i biter og kok i ca.10 min.
Ha i erter og pølser og la dette stå på svak varme uten å koke i noen minutter.
Smak til med salt og pepper.

Servér med flatbrød eller annet godt brød.


Velbekomme!

Monica


1 kommentar: