Russisk kaviar

Salma laks
Skjær salmalaksen i tynne skiver og legg på et fat og strø over litt sesamfrø og hakket frisk koriander og bladpersille. Server med god saus :)
Sashimi saus:
0,7 dl soyasaus
0,5 dl limejuice
2 ss riseddik
1 ss honning eller brunt sukker
litt chilipulver eller hakket frisk chili
1 ts ingefærpulver
Kamskjell
Kamskjell stekt i smør på sterk varme i ca.1/2 minutt på hver side. Krydret med kvernet pepper og maldonsalt. Topp med revet appelsin/ mandarinskall, bittelitt sweet chili saus og frisk koriander.
Lagt på en seng med rød og grønn paprika og revet gulrot stekt i smør.
I går eksperimenterte jeg meg frem til en saus. Den var kjempegod over kamskjell. Anbefales!
Kamskjell saus:
Saft fra 1 mandarin, like stor mengde limesaft, 2 ts brunt sukker røres ut og hakket frisk koriander.
Elsker laks!
SvarSlettPrøv å riste sesamfrøene i varm panne også...Mmmmm, ekstra spiss på retten! :)
Kathrine
Takk for tipset ;)
Slett