lørdag 29. oktober 2011

Mediteranean suppe

Etter 2 uker i kypros med gresk salat, tzatziki, kleftiko, moussaka og annet godt på menyen, så er vi vel hjemme til høstværet igjen.
Som mange sikkert har fått med seg så elsker jeg suppe når jeg trenger litt varme i kroppen.
Og som vanlig styrer jeg unna posesuppe og syntes det er mye bedre å lage selv. Det tar ca . 30minutter å lage denne suppen.


                                                     Mon´s Mediteranean SuppeIngredienser: 
Olje til steking, 1 løk, 3 fedd hvitløk, 1 boks knuste tomater, 1 buljongterning (høns eller grønnsak), 12 dl. vann, 1 stor gulrot, 2 stangselleri, 1/2 dl makaroni, 2 pølser, maldonsalt og kvernet pepper.

Tilbereding:
Ha olje i en kjele og surr opphakket løk sammen med knust og hakket hvitløk. Hell i knuste tomater og halvparten av vannet sammen med buljongterningen og kok opp, ha deretter i resten av vannet og kok opp. Ha i opphakket gulrot og stangselleri og småkok i 10 minutter og ha i makaronien og kok i 10 minutter til. Helt på slutten har du i pølsene som bare skal varmes opp i suppen. Smak til med salt og pepper.
Dryss over revet parmesan og servér med godt brød!


Mange lar være å lage mat om man er alene, fordi man sitter igjen med altfor mye mat. Lag posjoner og frys ned. Veldig enkelt å varme opp igjen ;)

Smaklig måltid!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar